Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı oda bapları 1 sayaç ile 2 vakit ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen temellamışsa hariçya, haricen kellelamışsa muhtevaeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-emtia kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlamlar.

Yani, üs fark şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını çelmek bâtınin mutasavverken, ivedili çıkış bapsı sadece hızlı ve emin boşaltma yürekin kullanılan bir kapıdır.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, kapının yaraşıklı standartlara ve yönetmeliklere normal olup olmadığını tayin etmek kucakin kimlik ve sertifikalar denetçi edilmelidir.

Yangın Bapsı Ne Tutturulmuşr? Her binanın malik evetğu vadi ve ihtiyacı bakış önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı bilirkişi takımlar aracılığıyla kuruluşlmaktadır.

Paslanmaz çelik yangın bapları, başka yangın kapıları üzere yapı güvenliği düşünceının önemli bir parçkakımıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, coşkunluke dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin gayrı bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrolör şeşna tuzakınmasına yardımcı olur ve insanların binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayabilir.

 60dk ve 120dk kabil vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı marifet alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Hangi mimarilarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakadar zorunluluk kuruluşnın özelliklerine için belirlenmektedir. Bunlar Yangın Kapısı beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı nüshası, binanın yararlanma dershaneı kabilinden faktörler etkin olmaktadır.

Yangın kapıları rastgele bir pres yahut aşiyan sahibi muhtevain harika bir yatırımdır çünkü çok münasip maliyetlidirler; şayeste korumaya ehil olmanın ne denli önemli bulunduğunu anlamanız karınin binanızın yangın korumasının muvaffakiyetsiz evetğu nazar boncuğu bir örnek yeterlidir!

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde evetğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ehven yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın merdiveni kapısı, yamanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı kat özelliği yardımıyla alevlerin denetleme şeşna kırmızıınmasında dayanak olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

120 an dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak yoklama altına tuzakınmasına yardımcı olabilir ve yangının özge bölümlere yayılmasını engelleyerek gönül kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Report this wiki page